maanantai 10. joulukuuta 2012

Järjestystä, tyhjyyttä ja pahimpaan varautumista

Eilinen meni mieheni vaatehuollon uudelleen organisoimisessa. Heivasin ensin kaikki vaatekomerot ja hyllyt tyhjiksi lattialle, lajittelin vaatteet, nimesin hyllyt teipeillä ja ladoin vaatteet uuteen järjestykseen nimikoiduille paikoille. Nyt löytyvät siis mm. "ohuet sukat", "paksut sukat" "parittomat sukat" kaikki nätisti omalta paikaltaan! Ainakin ehkä viikon verran ;)

Järjestämisestä sain totaalisesti muuta ajateltavaa kuin lähestyvän testipäivän. Kun kultani palasi sunnuntai-iltana työreissultaan, pääsin kertomaan loppuviikon fiiliksistäni paremmin hänelle. Koska minulla ei ole enää mitään oireita follikkeleiden kasvattamiseen tai punktion jälkimaininkeihin liittyen, oloni onkin ollut "tyhjä" jo pari päivää. Ihan kuin mitään ei olisi koskaan tehtykään eikä aikakaan mitään, jolla olisi jotain vaikutuksia eteenpäin. Kulta koitti rauhoitella, että eihän sen nyt pitäisi tarkoittaa mitään mahdollisen hedelmöittymisen kannalta. Että onko niitä oireita vai ei.  Mutta ainakin itsestä tuntuu nyt sille, että mitään elämää ei taida olla syntynyt. Tyhjä olo.

Ehkä tämä on tapani valmistella itseäni perjantain raskaustestiin. Ehkä näin ei putoa niin korkealta.

Muiden blogeista olen lukenut, että osalla on hyvinkin selvät oireet raskauden käynnistymisen jälkeen. Selvästi jo ennen raskaustestiä. Olen pari aamua herännyt aika aikaisin, enkä saa enää nukahdettua kun kuuntelen kroppaani. Tuntuuko vatsassa mitään? Tuntuuko rinnoissa mitään? Onko väsymystä, pahoinvointia - mitään? Eikä mitään ole tuntunut enää pariin päivään.

Joten aloitan itseni valmistelun negatiiviseen tulokseen. Olen jo koittanut keksiä "kivoja juttuja", joita teen negatiivisen tuloksen jälkeen. Listalla on tällä hetkellä sushin syöminen, kasvohoidon tilaaminen, joulupöydästä nauttiminen kaikilla herkuilla, kovan treenaamisen aloittaminen jne. Aijon kasvattaa listaa parilla asialla joka päivä ennen perjantaita. Siihen rakennetaan jonkinlainen turvaverkko kullan kainalon lisäksi.

Mutta heikkoja, hyvin heikkoja korvikkeitahan ne ovat vaakakupin toisessa päässä.

1 kommentti:

  1. "ohuet sukat", "paksut sukat" "parittomat sukat"
    -> Oi, mä niin rakastan tuollaista järjestystä ja lajittelua. Jotenkin olen vain kadottanut kaiken siivousintoni ja järjestelmällisyyteni tässä vauvakuumeen vallassa. Ei jaksa keskittyä niin moneen asiaan kerralla, kun tämä lapsen yrittäminen vie kaikki mehut ja guugle vaapa-ajan :)

    Toivon kovasti sinulle plussaa testiin. Jään seurailemaan matkaasi.

    Kuulostaa muuten hyvältä asenteelta tuo kivojen juttujen suunnittelu. Voisikohan ottaa tavaksi hemmotella itseään joka kerta, kun kuukautiset alkaa? Ei lainkaan huono idea! :)

    VastaaPoista