sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Haaste

Kiitos haasteesta Toiveikas!

Tämä olikin blogiurani ensimmäinen haaste ja vastaaminen jäi odottamaan sopivaa hetkeä.  Nyt se hetki tuli : )

--> Säännöt:
1. Kiitä haastajaasi ja linkkaa hänet postaukseesi
2. Vastaa haastajan 11 kysymykseen
3. Keksi 11 uutta kysymystä
4. Haasta 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa
5. Kerro bloggaajille, että olet haastanut heidät

 
-->
Toiveikkaan kysymykset haastetuille:


 1. Mikä on ollut mieluisinta bloggaamisessa? Voisitko kuvitella jatkavasi bloggaamista vielä 5:n vuoden päästä? Mieluisinta on ollut päästä seuraamaan niin monen "vieraan" ihmisen hyvin henkilökohtaista matkaa ja sen herättämiä tunnelmia ja ajatuksia. Uskoisin, että olen löytänyt tästä uuden tavan puntaroida elämääni liittyiä asioita. Niinpä uskon bloggaavani viidenkin vuoden kuluttua.
 2. Jos tekisit työksesi jotakin ihan muuta kuin nyt, mitä se olisi ja miksi? Toivottavasti se liittyisi ihmisen yleiseen hyvinvointiin ja terveyteen ja hyvä fyysisen ja henkisen olotilan saavuttamiseen. Vaikka nykyinenkin työni liittyy osin terveyteen, haluaisin tehdä merkityksellisempää työtä, jossa voisin joka päivä kokea, että tämä työni auttaa muita löytämään hyvän olon.
 3. Missä olet oikein hyvä? Missä haluaisit olla oikein hyvä? Olen oikein hyvä tekemään listoja asioista joita täytyy (täytyisi) tehdä. Lisäksi olen hyvä tiskaamaan, pilkkomaan ja kantamaan : ) Haluaisin olla oikein hyvä soittamaan jotain instrumenttia tai laulamaan.
 4. Kenet haluaisit tavata oikeassa elämässä ja miksi? Mitä tekisit hänen kanssaan? Haluaisin tavata itseni lapsena sillä haluaisin nähdä viihtyykö hän kanssani. Voisimme vaikka askarrella, pelata tai lukea yhdessä.
 5. Mikä on paras kirja, jonka olet koskaan lukenut? Innostun usein sarjoista, vaikea valita voittajaa, joten listaan pari: Jo Nesbon Harry Hole dekkarit, Twilight saaga, Nälkäpeli trilogia, Harry Potterit.
 6. Mikä on paras elokuva tai TV-sarja, jonka olet koskaan nähnyt? China beach TV-sarja 90-luvulla vaikutti siihen miksi halusin tulla isona.
 7. Nautitko pelaamisesta? Jos nautit, mikä on lempipelisi? Nautin! Tällä hetkellä harjoittelemme shakin peluuta kultani kanssa : )
 8. Mikä on ollut hienoin paikka tai maa, jossa olet käynyt? Täytyy sanoa, että se on Tansaniassa Kilimanjaron Uhuru peak, huippu, jolle patikoimme 5 päivää ja alas sieltä 2 päivää.
 9. Kuvaa täydellinen päivä. Kuinka ja missä sen viettäisit ja kenen kanssa? Olisimme vaeltamassa rakkaani kanssa Lapissa loppukesästä, jolloin siellä ei ole enää hyttysiä. Ei puhelimia, tietokoneita tai velvollisuuksia vaan aikaa olla hiljaa ja aikaa jutella kaikesta mitä mieleen juolahtaa.
 10. Millaisen vaikutuksen luulet antavasi itsestäsi muille ihmisille? Millaisen vaikutuksen haluaisit antaa? Luulen anatavani itsestäni avoimen, ystävällisen, positiivisen ja järjestelmällisen kuvan. Haluaisin antaa itsestäni hieman enemmän sponttaanin ja räiskähtelevän kuvan. Tai ehkä siis haluasin olla enemmän sellainen..
 11. Linkitä tähän vielä päätteeksi musiikkikappale tai video, joka on tehnyt sinuun viimeksi suuren vaikutuksen. Tällä hetkellä tämä biisi  Trespassing  (Adam Lambert)  saa minut joraamaan autossa keskellä aamuruuhkaa niin, että kanssaautoilijat varmaan ihmettelevät olenko saanut jonkin sairauskohtauksen..

Omat kysymykseni ovat:

1. Jos olisit eläin, mikä eläin olisit ja miksi?

2. Luetko horoskooppeja? Jos luet niin minkä takia? 

3. Mikä on itsessäni mieluisin ulkoinen ominaisuus tai piirre?

4. Mistä teostasi olet ylpeä? Miksi teit sen?

5.  Laitatko leivälle ensin juuston vai leikeleen? Miksi teet sen juuri näin päin?

6.  Jos sinun pitäisi asua jossain toisessa maassa kuin Suomessa, missä haluaisit asua ja miksi?

7. Millä ruualla tyydytät äkisti tulleen nälän kesken päivää kaupungilla?

8.  Millä historian aikakaudella olisit halunnut elää ja missä maassa/ ympäristössä?

9. Mikä asia tai tilanne on viimeksi liikuttanut sinua positiivisella tavalla?

10. Mitä liikuntalajia et ajo koskaan kokeilla ja miksi?

11. Mikä on viimeisin turha ostos, jonka olet tehnyt?


Haastan seuraavat bloggaajat, jotka olette omalla seurantalistallani, mutta joita Toiveikas ei jo haastanut samalla kuin haastoi minut.

Emminkäinen - Odotuksen odotusta
Illusia - Toiveissa
Tiki - Babyton Blues 
Planner - Baby Planning 


Noudatan  Toiveikkaan linjaa enkä aio vinkata haastetuille antamastani haasteesta - näin jokainen sen saaja voi myös halutessaan sen skipata, jos ei halua siihen vastata.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti