sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Lämpöä ja paistetta

Jee!! Meillä meni keskiviikkona pakastetun alkion siirto hyvin : ) Jo se ensimmäinen sulatettava alkio suli elinkelpoiseksi ja pääsimme sen siirtoon.

Itse siirto jouduttiin aloittamaan kahdesti häiritsevän suoleni takia. Olin ohjeiden mukaan juonut paljon täyttääkseni rakkoni hyvän näkyvyyden takaamiseksi. Rakkoni olikin ihan hyvin täyttynyt, mutta täynnä oleva suoleni häiritsi näkyvyyttä. Minun vatsani toimii joka aamu kuin junan vessa - PAITSI tuona aamuna! Ohjeeksi lääkäri antoi juoda vielä lisää ajatuksella että täyttyvä rakko "nostaa" suolen pois näköesteenä toimimisesta. Kurjaa vähän oli se, että kulta oli tehnyt isoja järkkäilyjä töissään pystyäkseen osallistumaan siirtoon. Kun aikaa kului lisätankkauksen takia yli puoli tuntia kauemmin, joutui hän lähtemään takaisin töihin ennen todellista siirtoa. Mutta pääasia oli, että hän ehti olla siellä kanssani kuulemassa ilouutisen sulatuksesta!

Lääkkeitä olen jatkanut entiseen tapaan, eli 6 mg estradiolia (Zumenon)/vrk  ja 800 mg progesteronia (Lugesteron)/ vrk. Tämä lääkitys jatkuu raskaustestiin asti. Lisäksi tänään aamulla pistin vielä itseeni follitropiinia (Gonal-F) 66 ug/1,5 ml kertapaukun. Seksiä on ollut lupa harrastaa, siemennesteessä on ilmeisesti muutakin tärkeää kuin pelkät siittiöt : ) Joten viikonloppu on mennyt mukavissa merkeissä!

Muuten ohje oli, että pitää ottaa nyt iisisti. Jätin siis toistaiseksi kaiken urheilemisen, kävelemistä aion kyllä harrastaa!

Olen jo kovasti ensimmäisestä päivästä lähtien jutellut mahalleni, esittellyt hänet kullalleni, siskolleni, siskoni lapsille, isälleni, mummilleni yms. vierailuja tehdessäni. Eli kuiskutellut rappukäytävässä mahaani sivellen: " Siellä on sitten sinun serkkujasi ja papa" tyyliin. Siskoni tietää siirrosta, samoin muutamat ystävät. Toivottavasti minulla olisi kertoa heille positiivisia uutisia reilun viikon kuluttua!

Tsemppiä pieni muruseni, ota kiinni ja ota kiinni kunnolla! Äiti ja isi sinua niin kovasti jo odottaa!

2 kommenttia:

  1. onnea matkaan! Täällä pidetään peukut pystyssä :)

    VastaaPoista
  2. Täällä on myös petkut pystyssä! Toivottavasti pikkuinen tarraa oikein lujasti kiinni. <3

    VastaaPoista