tiistai 8. tammikuuta 2013

Alkaako uusi kierto tänään vai ei?

Tänään on siis kp 26 ja kiertoni ovat vaihdelleet 26 -31 päivän pituisina. Nythän haasteena oli tuo viime kierron (IVF-hoito) lopussa alkanut tiputteluvuoto, jonka takia kierron ensimmäinen päivä oli vaikea määritellä. Tässä siis odottelen hyvin rauhallisin mielin vuodon alkamista, sillä oireita (alkuraskauden)  ei ole ja koko ovulaatio tässä kierrossa hieman epävarma. Sinällä olen hieman hämmästynyt tästä rauhallisuudesta.

Olen hieman keräillyt sanastoa tähän raskauden toivevaiheeseen/hoitoihin liittyen. Alkuun luin muutamia blogeja ihan ihmeissäni, sillä kaikki lyhenteet eivät heti minulle auenneet.

Voihan olla, että olen edelleenkin joitain lyhennyksiä tai termejä ymmärtänyt väärin ja otan siis mieleläni korjauksia vastaan. Samoin kuin lisäyksiäkin tähän listaan! Toivottavasti en pahoita kenenkään mieltä, joka saattaa tunnistaa bloginsa tekstinkohtaa hyödynnettäneen. Tarkoitukseni on vain kerätä tietoa yhteen paikkaan niin, että siitä on ehkä jollekin hyötyä. Suuret kiitokset teille kaikille blogisiskoille, jotka olette neuvoneet minua tietämättänne tai nyt tietäen!

Seuraavan kierron passia jo kovasti odottaen...
1 kommentti:

  1. Tosi mukavaa, että olet koonnut 'sanastoa' blogiisi. Älyttömän hyvä idea! Kyllä sitä tosiaan sormi suussa aluksi pyöri muiden blogeissa ja pään päällä loisti varmaan kirkastakin kirkkaampi kysymysmerkki :)
    Pidän sulle peukkuja, vaikka kuukautisia tunnutkin jo siellä odottelevan.

    VastaaPoista